Øster Bregninge 63, 5970 Ærøskøbing

Idyllisk landsted - i den Blomstrende landsby Bregninge.

Godt beliggende i lille landsby - godt tilbagetrukket fra vejen - i rigtig Morten Korch stil. Bregninge ligger blot ca. 5 km fra Søby By, med indkøb og færge til både Fyn og Als. Desuden går gratis bussen med stoppe sted - lige ved ejendommen.

Der er sydvendt have med kik til vandet - evt. udvidelse af 1. sal vil give udsigt til vandet / Østersøen.

Der er her tale om en traditionel gammel landbrugsejendom i bindingsværk - beliggende på dejlig stor grund. Ejendommen markedsføres med ca 5300 m2 og der vil være mulighed for tilkøb af mere jord - hvis ønskes. I forlængelse af boligen ligger tidligere staldbygning samt maskinhus.

Der vil være mulighed for mindre dyrehold, evt. gårdbutik, fritidshus mm.

En ejendom med muligheder - og som kan anvendes som fritidsbolig - såfremt landbrugspligten ophæves - dvs at noget af jorden skal sælges fra - og nedbringes til under 2 ha.Indeholder:
Flot indgang fra gårdspladsen til entre med videre adgang til dejligt åbent køkken / alrum. Til venstre for køkkenet er der er bryggers/fyrrum, herfra er der en dør ud til en flisebelagt terrasse, hvor der også er en skøn pavillon. Ved bryggers er der også indgang til flisebelagt badeværelse med bruser samt fra fyrrum / bryggers indgang til viktualerum. Det dejlige køkken/alrum har dobbelt glasdør, som fører ud i en god gennemgående stue med videre adgang til 2 soveværelser. Evt. kan man sætte dør fra stue til soveværelset mod gårdspladsen. En dør til den syd vendte have vil også være en god mulighed.

Der er tale om en lille landbrugsejendom med ca 14ha, hvor jorden vil blive solgt fra - og det stykke som gården ligger på - naturligt afgrænset af den tilsåede mark, hegn og vejen. Der er opmålt af landinspektør til ca 5300m2 jord til denne her, men der kan evt. aftales mere - hvis der er behov for det. Når ejendommens areal kommer under 2 ha - kan den anvendes som fritidsbolig.


Ejendommen er en ældre landbrugsejendom og vedligeholdelse må påregnes. Boligen fremstår i pæn stand - og udvider man bolig på 1 sal - vil der kunne opnåes udsigt til vandet ved Østersøen.

BEMÆRK
Det faktiske varmeforbrug i 2018 og 2019 var på 1.800 L Olie med en udgift på ca kr : 17.000


Energimærk, tilstands- og elrapport kan bestilles på: kontakt@obolig.dk

OBS! Højde under bjælker i stuen ca. 180 cm - op til loft 190 cm.OM BREGNINGE
Bregninge er en rigtig dejlig landsby på det vestlige Ærø med ca. 200 indbyggere - overvejende bebygget på begge sider af landevejen, med enkelte beboede sidegader.

I 2010 fik Bregninge status af ’Blomstrende Landsby’ som den første i Danmark, som resultat af det stærke landsby-sammenhold og det gode naboskab, der præger beboernes livsførelse. Blomsterne sidder bogstaveligt ved byskiltet, så turister og andre kan se, at her kører man ind i en aktiv landsby. Her er man gode til at skabe udvikling og sammenhold.

I Bregninge finder du udover en spændende åben vejkirke, også gæstgiveri, populær butik, samt beboerhus og landsbyen er de sidste år blevet rigtig populær hos børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en Ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.