Plantagevej 5B, 5960 Marstal

VELINDRETTET OG ENERGIVENLIGT - NÆR SKOV OG STRAND

Fint nyere træhus opført i 2008 - nymalet i 2019 - og med enerigmærke A, hvilket man skal lede længe efter.

Dette fine hus er godt beliggende i lukket vænge, hvor der er sti til vandet og skoven, som ligger få hundrede meter fra ejendommen. Der er ligeledes kort afstand til indkøb, skole mm.

Der er carport med redskabsrum - samt nem have med græs og udsigt til mark.

FINT HUS TIL DEN "LILLE FAMILIE" ELLER SOM FRITIDSBOLIG.

Indeholder:
Alrum / stue med brændeovn - det hele lyst og i åben forbindelse til køkkenafdeling. Fra alrum/stue indgang til 2 værelser, badeværelse med dusch samt baggang med bryggers. Der er desuden dejlig overdækket terrasse som er integreret i selve huset, carport samt lille redskabshus. Der er klinkegulve med gulvvarme i hele huset.


Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning samt fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.