Dronningestræde 4, 5960 Marstal

DEJLIG OG CHARMERENDE VILLA MED GOD PLACERING I MARSTAL

Placeret i Ærøs største og meget charmerende by, Marstal, ligger der en dejlig villa, der med sin sjæl, charme og historie, der allerede fra første besøg vil fange jeres opmærksomhed. Uanset om I er på udkig efter en bolig, hvor I sammen kan blive gamle, om I drømmer om en fritidsbolig tæt på havnemiljø og smukke omgivelser, eller om I blot drømmer om at bo I en skøn by på en ø, hvor man ikke er bange for at hilse på, så er denne bolig helt perfekt for jer!

Det charmerende byhus/fritidshus blev opført tilbage i 1869 og har altså prydet gadebilledet her i Marstal i over 150 år.

Omkring boligen ligger der lige så smukke og charmerende huse, og dermed falder hjemmet godt ind i områdets stil. Med brostensbelagte gader understreges den gode stemning yderligere.

En charmerende ejendom - hyggelig i sin gamle stil, som også har en lille fin gårdhave.

Fra hoveddøren træder I ind i en lys og rummelig entré, og herfra kan I på højre hånd glæde jer til at udforske de to rummelige værelser, mens køkkenet i åben forbindelse med stuen venter jer på venstre hånd.

I stuen mødes I først og fremmest af et skønt lysindfald, der på smukkeste vis fremhæver det lyse trægulv. Med åben forbindelse ind til køkkenet øges rummeligheden betydeligt, mens der samtidig skabes en naturlig adskillelse mellem spisestuen og køkkenet. Køkkenet har en fin størrelse, og med alle de nødvendige hårde hvidevarer er det ikke svært at forestille sig, at skabe en lækkert måltid her.

Fra køkkenet kommer man ind i bryggers/baggang, hvor der også er adgang ude fra den lille gårdhave. Det er formentlig denne indgang som primært har været benyttet. I modsatte ende af døren ud til gårdhaven, er der adgang til 1. salen via en stige. Der er loft over hele stueetagen, der dog er begrænset udnyttet. Der er indrettet 2 mindre værelser, og resten fungerer som repos/opbevaring.

I gang mellem værelser og badeværelse - er der lem i gulvet til kælder, som også har udvendig indgang fra vejen. Badeværelset er renoveret i 2017 og har gulvvarme.

Særligt beliggenheden vil være et stort plus for jer, hvis I vælger at købe villaen her på Dronningestræde 4. Boligen ligger nemlig kun få meter fra færgehavnen, og omkring denne er et ganske særligt havnemiljø, man er nødt til at opleve selv. Byen har en lang og ikke mindst spændende historie bag sig, og denne kommer nok bedst til udtryk gennem den omfattende stenmole omkring byen, der blev opført af byen borgere, som beskyttelse af byens flåde bestående af træskibe.

I Marstal er i øvrigt Ærøs mest aktive og største by, med mange børnefamilier og unge studerende, og i kort afstand fra hjemmet finder I både indkøbsmuligheder, spisesteder og flere spændende butikker, som I frit kan udforske.

Velkommen til!

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man foruden færgehavnen et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.