Nørrevænget 7, 5960 Marstal

PÅ LUKKET SIDEVEJ I HJERTET AF MARSTAL

Mærk historiens vingesus, det friske havskum og den karakteristiske skipperstemning, så snart du går i land på Ærø, Marstal. Her havner du midt i et unikt miljø, der er kendetegnet ved de mange små, fine byhuse, der ofte ses med en båd parkeret i indkørslen, de gamle stræder med caféer, ishuse og specialforretninger for ej at forglemme gåafstand ned til den hyggelige færgehavn, der er centrum for mange års søfart og sejlads.

Med alt dette helt tæt ved jeres hoveddør kan I nu blive de nye ejere af dette rækkehus - flot renoveret og med skøn sydvendt ugeneret gårdhave.

Huset er gennemgående lyst og indbydende med ensartede gulve, masser af lysindfald og velvalgte materialer af god kvalitet, som holder sig i lyse nuancer. Således er boligen lige til at gå til og kan nemt indrettes og personliggøres efter jeres ønsker.

GODT RENOVERET, ENERGIVENLIGT "B" OG VELINDRETTET BOLIG


Ejendommen er pænt renoveret og følgende kan nævnes:
Ikea køkken fra 2008, Vinduer i stueplan er velfac (træ/alu) fra 2017 (Vinduer på 1. sal er de originale, pæne), Badeværelse på første sal er fra 2008 og badeværelse i stueetagen er fra 2018. Begge badeværelser har gulvvarme.

Velkommen til.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL


Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man foruden færgehavnen et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.