Møllevejen 47, 5960 Marstal

CHARMERENDE RØDSTENSVILLA I MARSTAL - UNIKKE, SYDFYNSKE OMGIVELSER MED KORT TIL HAVET

Velkommen til det sydfynske øhav, hvor Ærø står som en funklende perle og venter på familien, der tør tage springet til en ny tilværelse med naturen som nærmeste nabo.

Denme rødstensejendom er opført i 1957 og fører sig frem med 124 kvadratmeter og masser af charme, lige fra den hyggelige, sydvestvendte gårdhave til husets rustikke indre bestående af blandt andet flotte trægulve.

Ejendommen er dejligt fritliggende med sydvendt have med græs samt ældre garage. Godt beliggende på Møllevejen - hvor der på den anden side af vejen er sti til skolen og med få hundrede meter til centrum med indkøb mm.

En behagelig ejendom, spændende med sit eget særpræg fra 50 érne. .

En ejendom velegnet til den lille familie.

Indeholder:
Selve villaen har en nem og overskuelig størrelse med en dagligstue og to soveværelser, og derfor er det især oplagt for den lille børnefamilie eller førstegangskøberne at slå base. Det er nemt at forestille sig stuen blive fyldt op af bløde møbler, barnelatter og spisemiljø med plads til en god håndfuld gæster - ja, her kan I skabe jeres egen lille hule af hjemlig hygge og hjertevarme. Foruden et køkken består stueetagen naturligvis af et badeværelse - fra år 2000 - flisebelagt med gulvvarme samt et praktisk bryggers med vaskemaskine.
Fra entré er der flot trappe til førstesalens to soveværelser, der praler af hyggelige skråvægge og god sengeplads. Huset har skorsten - så der vil være mulighed for evt. at tilslutte brændeovn.

Ærøs billedskønne huse og bedårende, brostensbelagte gader er nok til at overbevise de fleste turister om at tage et smut forbi en af sydfyns største skatte. Men med adresse på Møllevejen 47 får I måske endda lyst til at blive fuldtidsøboere. Boligen er placeret i Marstal, og dermed får I kort afstand til byens skønne, maritime miljø, hvor lystbåde ligger i havn, og Marstalfærgen som sejler til og fra Langeland hver dag.

Bosætter I jer på Ærø, vil I naturligvis også kunne nyde godt af den korte afstand til havet, uanset hvor I befinder jer. Tag en gåtur langs Marstals kyst og spot Strynø, der ligger lige fremme - en af øhavets andre små perler og jeres kommende nabo. Ikke nok med at adressen sørger for en god portion frisk luft, landlig idyl og havduft, så løber I bestemt ikke tør for byens mange goder. Det tager ikke mere end 2 minutter at gå til Marstal Skole, og ikke langt derfra står Ærøhallen klar med sportslige aktiviteter til børn såvel som voksne. Boligen er derudover placeret tæt på en gratis busforbindelse. Marstal udmærker sig selvfølgelig også med gode indkøbsmuligheder som for eksempel SuperBrugsen samt bibliotek og flere skønne spisesteder.

Lyder livet i Marstal som noget for jer? Så smut forbi og mærk den unikke stemning - vi står klar med åbne arme!


Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå. Langs havnen finder man foruden færgehavnen et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers. Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.