Søkildevej 26, 5970 Ærøskøbing

Parcelhus nær strand, natur og by

Nemt 1 plans parcelhus - beliggende i godt parcelhusområde - med kort afstand til børnehave, Vester Strand, sti til naturområde, færge og indkøb.

Ejendommen´s 107m2 bolig er godt indrettet - med fordelingsgang, badeværelse med kar og dusch, 2 værelser, soveværelse, lille spisekøkken og stue med udgang til sydvendt terrasse. Desuden er der godt bryggers i udhus og samt redskabshus i haven.

Lidt retro ejendom med bl.a. indbygningsskabe, det fine gamle køkken og stue med parketgulv.

Et nemt hus velegnet både til en børnefamilie eller den lille famile med plads til børn og børnebørn på besøg.


Ejendommen har i 2019 fået nyt eternittag og der er blevet efter isoleret med mellem 250 og 300mm. Energimærket er udarbejdet før dette er blevet lavet.

Energimærke, tilstands- samt el-rapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


ÆRØSKØBING :

Ærøskøbing er Ærøs næst største by og kaldes i folkemunde for 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.