Møllemarksvejen 3, 5985 Søby Ærø

PARCELHUS - NÆR HAVN OG STRAND OG ANDRE HERLIGHEDER

Ejendommen har stået ubeboet nogle år - og de fleste viste fotos er taget før tilgroning af have.

Grundlæggende et godt rødstenshus med fuld kælder - og beliggende ved Søby Havn med færgeforbindelse til både Als og Fyn - tæt på lystbådehavn, strand og det pulserende liv ved Søby Værft. Få km. til Ærøs smukke golfbane og skøn natur ved Vitsø.

Indeholder: entré / fordelingsgang med nedgang til kælder. Lys stue med tæpper på gulv, køkken med mulighed for spiseplads. Badeværelse med bruser. Soveværelse samt værelse. Kælder med stort værksted, fyrrum med oliefyr, vaskerum og disponibelt rum. Fra kælder er der desuden udgang til stort flisebelagt areal med garage.

Ejendommen kan også benyttes fritidshus og meget velegnet til den lille familie.

Der er oliefyr, vandværksvand fra Søby Vandværk og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by – men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter. Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille ’slot’, herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde ’alt’ – fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv – og ikke som mange nu blot er forstad til en større by – så vil man se, at det engang var normen, at ’alt’ var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.