Halvejen 16, 5960 Marstal

PARCELHUS - SUPER GODT BELIGGENDE

Dette dejlige parcelhus er perfekt til den pladskrævende familie og ligger godt i roligt vænge nær skole, idrætshal, indkøb mm.

Ejendommen er velindrettet, har god planløsning med bl.a. nydeligt spisekøkken, praktisk bryggers, lækker lys vinkelstue med udgang til overdækket flise terrasse, hele fem værelser samt dejligt badeværelse og gæstetoilet. Haven byder på "tumle-plads" til børn, græsplæne og flisebelagt område omkring udhuse og terrasse. Desuden godt skur og værksted samt carport.

En ejendom velegnet til familien med børn eller til den lille familie med plads til børn og børnebørn, når de kommer på besøg fra fastlandet.

Besøg omgivelserne i området og book en fremvisning af denne dejlige bolig


Indretningen:
Entré med fordelingsgang til gæstetoilet, tre værelser, soveværelse, flisebelagt badeværelse med gulvvarme, dejligt køkken og stor stue med spiseplads og hygge/sofa afdeling. Herfra adgang til endnu et værelse.

Fra stuen er der udgang til den sydvendt flisebelagt terrasse. Fra køkkenet er der endvidere udgang til bryggerset med bagudgang.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Marstallerne elsker deres by og deres blå historie – og det præger såvel nye tiltag, det præger dagligdagen og det præger turismen. Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side. Landsbyerne nær Marstal er Græsvænge, Kragnæs og Ommel, der i den grad oplever et boom i børnefamilier i disse dage. Det skyldes ikke mindst ’landsby-ånden’ og det hyggelige havneliv, men også den overskuelige afstand til skole og forretninger i Marstal.

ÆRØLIV
Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.