Færgevej 34, Kragnæs, 5960 Marstal

NYDELIG VILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER

På Ærø fire kilometer vest for Marstal finder I denne hyggelige villa som står flot og enkelt med hvide mure omgivet af grønne vidder med kig til vandet. I er både nær strand og natur, og Ærøskøbing er under 20 minutter herfra, som I kan se fra matriklen, og en smuk cykeltur langs Nevrestien kan trække på de skønne sommerdage i skøn natur med vandet til jeres højre hele vejen. Indkøb kan hurtigt foretages i Marstal godt fem minutter væk, og cykelturen i skole kan klares på friske 10-15 minutter. Ejendommen er opført 1980 og fremstår i pæn stand med god rum fordeling. Hertil er der bl.a. flere værelser, samt stor og idyllisk stue med spiseplads og udgang til god terrasse med udsigt over markerne og vandet mod Ærøskøbing. Et godt familiehus med masser af plads - både ude og ind


Boligens 200 kvadratmeter fordeler sig på stueplan på en forgang i forbindelse med en luftig gang, et køkken med viktualierum i forbindelse med en stue, et værelse, et toilet og et bryggers, og førstesalen gemmer på et badeværelse og fem værelser, hvor det ene er i forbindelse med et stort værelse, som også byder på stort walk-in. Køkkenet er dejligt veloplyst, her er god bord- og opbevaringsplads, og det luftige rum skaber plads til en dejlig spiseplads ved vinduet, og herfra kan I også trække aftensmaden udenfor på den vestvendte terrasse med solen i nakken.

Den åbne forbindelse til stuen skaber en bekvem rumfornemmelse i hjemmets fællesarealer, og stuen fremstår luftig med godt lys og et charmerende vindue med blyindfattede farvede ruder. Også gangen i midten af huset skaber en luftig atmosfære, som fordeler rummene i huset på bedste vis.

Det store bryggers er et funktionelt rum med god plads til mudrede sko og til at lægge vasketøjet sammen på den gode bordplads, og toilettet har en god størrelse, hvilket også gælder værelset, som begge er veloplyste. Også førstesalens værelser står i gode størrelser, veloplyste, nogle med ovenlys, og walk-in-rummet og badekar på badeværelset er ekstra bekvemmeligheder ved det funktionelle hus.

Den overdækkede terrasse giver jer ly, når vejret driller, og ud over en hyggelig have, får I én hektar jord, hvor huset ligger godt tilbagetrukket fra den lille vej ved gadekæret. Her er udhuset indrettet til hestestald samt maskinhus med højt til loftet og god plads til jer, der har hænderne skruet rigtigt på.

Summa summarum giver denne pæne villa jer et dejligt hjem med en velfungerende planløsning på en charmerende grund, hvor I har mulighed for at dyrke jeres interesser til fulde - og så med skøn natur 360 grader omkring jer.
Ejendommen opvarmes af brande/oliefyr og der er tilsluttet vand fra Ærø vand. I stand bygningen er der vand fra egen brønd.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Kragnæs:
Kragnæs er en hyggelig landsby i et naturskønt område tæt på Marstal. Den rummer flere fastboende i alle aldre, så der er liv året rundt. Området har gode cykelruter i forskellige retninger, og i nærheden findes seværdigheden "Jættestuen", som er et levn fra Vikingetiden. I Kragnæs er der "højt til himlen" og byen og dens ejendomme er omgivet af marker - og skønne grønne arealer. Der er gode bademulighed og en lille bådebro for enden af Kragnæs Strandvej.
Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.