Bondebygade 17, 5960 Marstal

DEJLIG FAMILIEEJENDOM I HYGGELIG GADE

I Bondebygade - et fredeligt område i Marstal, som ligger tæt på skole/pasning, gratisbus, indkøb og gågaden - ligger dette dejlige familiehus, i klassisk byggestil, og falder rigtig godt ind i striben af hyggelige og smukke huse.
Der er gåstand med få hundrede meter til stranden/vandet ved "UDSIGTEN" med bådophalerplads og bro.

Ejendommen har en dejlig sydvestvendt have med græsplæne, flisebelagt terrasse og en god overdækning.

Ejendommen er velegnet til den lille familie og også som feriebolig.

Indretningen:
Det praktiske udhus fungerer som en praktisk entré med plads til sko og overtøj mv. Herfra adgang til huset, hvor du kommer ind det dejlige bryggers med god opbevaringsplads. Køkkenet fremstår nydeligt med hvide fronter og god skabsplads. Spisestuen og dagligstuen er begge højloftede og ligger i åben forbindelse, hvilket gør stuerne rummelige og lyse. I stueplan findes desuden et værelse, et lækkert badeværelse fra 2014 med flotte 60x60 fliser samt et toilet under trappen, som dog pt. ikke er sluttet til. Under stuen ligger en god kælder til opbevaring.

Fra stuen løber trappen til 1. sal, hvor der findes en repos, et lille værelse samt et stort værelse, som evt. kan opdeles i to. Sælger har forskellige forslag fra arkitekt til alternative indretninger af 1. sal, fx med tre værelser og badeværelse. De første foranstaltninger til badeværelse på 1. sal er gjort klar.

Sælger har i sin ejertid efterisoleret loftet i hele huset med 300 mm, hulmursisoleret og mange vinduer er skiftet i 2006.

Alt i alt en dejlig ejendom med mange muligheder, men samtidig klar til at flytte ind i, som det fremstår i dag.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Marstallerne elsker deres by og deres blå historie – og det præger såvel nye tiltag, det præger dagligdagen og det præger turismen. Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side. Landsbyerne nær Marstal er Græsvænge, Kragnæs og Ommel, der i den grad oplever et boom i børnefamilier i disse dage. Det skyldes ikke mindst ’landsby-ånden’ og det hyggelige havneliv, men også den overskuelige afstand til skole og forretninger i Marstal.

ÆRØLIV
Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.