Møllegyden 36, 5970 Ærøskøbing

Højt beliggende - med flot udsigt

En rummelig ejendom - som præsenterer sig godt - ved siden af den gamle mølle.

Godt beliggende med kort afstand til både Marstal samt Ærøskøbing - og der er gode busforbindelser med gratis bussen til begge byer.

Der er flot udsigt over åbne marker og Østersøen i horisonten.

En ejendom med masser af plads - blandt andet 6 værelser. Der er stort godt værksted - og der er dejlig have med mange forskellige frugttræer og bærbuske.

Et godt familiehus

Indeholder:
Stor entré med klinkegulv og med trappe til 1. sal med 4 værelser. Fra entré endvidere indgang til stuen, som ligger i delvis åben forbindelse til spiseplads/køkken. Fra køkken indgang til endnu et stort værelse og udgang til bryggers, badeværelse, værelse samt bagudgang til udestue og redskabsrum. Der er ligeledes stort værksted og carport.

Der er oliefyr, vand fra Rise Vandværk, tilsluttet offentlig spildevandsrensning. Der er desuden solpanel og varmepumpe (luft/luft).

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM ST. RISE / Dunkær
Gårdene og husene i St. Rise ligger langs det forgrenede vejnet, der i nord går fra kirken og præstegården, hvorfra der er adgang ad sti til langdyssen Tingstedet. I St. Rise finder du bl.a. Ærøs populære bryggeri, samt sparekasse, plejehjem, jobcenter og dagplejernes hus. Endvidere er der i området fjernvarmeanlæg. Ved Risemark Strand - en dejlig sandstrand delvist dækket af mellemstore og store sten og en havbund primært bestående af fint sand - står Ærøs vindmøller. Gratisbussen, der kører i timedrift, kører igennem St. Rise, og der er således nem adgang til skole, indkøb, færge og fritidsaktiviteter.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter, når vi siger, at drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.