Østergade 13, 5960 Marstal

SPÆNDENDE 50'ER VILLA TÆT PÅ VANDET

En ejendom fra sidst i 50'erne i god stil og retro - med mulighed for at sætte sit eget præg.

Ejendommen ligger perfekt med kort afstand til indkøb mm - og for enden af vejen ligger en badebro. Der er udsigt til vandet fra husets køkken.

Huset er lidt specielt og charmerende med sit forskudte plan og gode indretning.

Huset har virkelig potentiale til at blive et dejligt lille familiehus - hvor der evt. kan indrettes på 1. sal - hvor udsigten til vandet bliver endnu bedre.

Ejendommen kan anvendes som både fritidshus og som helårshus.

Indeholder:
Entré som fordeler sig til alle husets rum. Fint lille flisebelagt badeværelse med badekar og bruser. To værelser med skabe - værelserne ligger ud mod haven. Der er lille køkken - hvorfra der er udsigt til vandet. Fra køkkenet er der trappe til kælderen med diverse rum bl.a. værksted og garage med port ud til vejen. Der er desuden en pæn og forholdsvis stor stue med plankegulv og midt i rummet er der skorsten - så der er også mulighed for tilslutning af brændeovn. Fra stuen er der udgang til en lille overdækket terrasse og sydvendt have. Der er desuden en ældre garage.

Der er tilsluttet fjernvarme, offenlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.