Nyvej 27, 5970 Ærøskøbing

VELHOLDT FAMILIEVILLA I ORIGINAL STIL

I hyggeligt villakvarter få hundrede meter fra Vestre Strand samt havnen og torvet i Ærøskøbing ligger denne dejlige og velindrettede villa. Man får en varm og hjemlig følelse med det samme man træder ind af hoveddøren. Med sin store stue, spisekøkken, tre værelser og en funktionel kælder med egen indgang er villaen oplagt til familien, der ønsker at bo i idylliske Ærøskøbing, men lidt væk fra bymidten. Huset fremstår velholdt og originalt - faktisk lige til at flytte ind i. Der er en lille forhave samt en sydvendt have med græsplæne, buskads og terrasse.

Indretning:
Entré/vindfang, fordelingsgang med skabe, stor og lys stue med udgang til den sydvendte have, spisekøkken med nydeligt, lyst køkken, badeværelse med klinkegulv og bruseniche, 1. sal med soveværelse, som har skabsvæg og to børneværelser - begge med indbygget skab, kælder med egen indgang indeholdende vaskerum, viktualierum og disponibelt rum.

En dejlig ejendom med muligheder - som også kan bruges som feriehus

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.