Østerbro 25, 5985 Søby Ærø

MURERMESTERVILLA I SØBY

Godt og gedigent bygningsværk, rummeligt og velindrettet.

Velbeliggende med kort afstand til alle herligheder i den lille "fiskerby" Søby. Der er få hundrede meter til havn, strand, restaurant, færge mm. samt ca. 5 km til en af Nordeuropas flotteste golfbaner ved Skjoldnæs Fyr.

Ejendommen fremstår både ude og inde i god og præsentabel stand. I sælger ejertid har ejendommen gennemgået en omhyggelig istandsættelse med to badeværelser, vvs, el, vinduer og døre, ekstra trappe til kælderen, eftersyn af taget og meget mere. Kort sagt, så er huset lige til at flytte ind i. Den store have har to valnøddetræer, flisebelagt terrasse (med ind- og udgang fra den boliglignende kælder), carport og en stor, dejlig græsplæne.

Ejendommen er også anvendelig som fritidsbolig.

Indeholder:
Entré med flot trappe til 1. sal, nedgang til kælder med stue, vaskerum, badeværelse med bruser mm. Fra entré ligeledes indgang til lille hyggeligt køkken med spisekammer, hvor der er installeret opvaskemaskine. Der er to flotte stuer en suite med plankegulve, soveværelse samt nydeligt, flisebelagt badeværelse med muret bruseniche. 1. sal indeholder et stor rum / stue samt et soveværelse. Der er fra kælderen udgang til flisebelagt ugeneret terrasse. Der er nyere vinduer og døre i hele huset.

Der er oliefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Søby Vandværk

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter. Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el- færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - og ikke som mange nu blot er forstad til en større by - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.