Vestergade 68, 5970 Ærøskøbing

UDLEJNINGSEJENDOM MED TO BOLIGER OG BUTIK MIDT I ÆRØSKØBING

Vi befinder os i Ærøskøbings fantastiske bymidte med brostensbelagte, idyliske gader og mange smukke ejendomme. Denne er ingen undtagelse. Med sin flotte grønne facade og hvide sprossede vinduer, falder Vestergade 68 elegant ind i gadebilledet.

Ejendommen har i stueplan en beboelseslejlighed (udlejet) og en butik (udlejet) - og her drives en fin frisørsalon. På første sal er ligeledes en beboelseslejlighed (udlejet). Bag ejendommen ligger en god gårdhave med redskabshus med lagerplads og wc.

Ejendommen fremstår i pæn stand og er oplagt som udlejningsejendom, hvilket den er i dag, men kan også med fordel benyttes som egen bolig, i en af lejlighederne - med udlejning af butikken og den anden lejlighed, så der er flere anvendelsesmuligheder.

EN EJENDOM MED FLERE ANVENDELSESMULIGHEDER

Ejendommen indeholder:
Stuelejligheden er veludnyttet med entré, køkken-alrum med nydeligt hvidt køkken, hyggelig stue, soveværelse med skabsvæg, badeværelse med bruseniche.

Lejligheden på 1. sal er indrettet med en stor, lys stue med flot plankegulv, to soveværelser - begge med plads til dobbeltseng, køkken med lille spiseplads, vaskerum, badeværelse samt et lille depot.

Butikken er indrettet med et lyst og indbydende lokale samt lagerplads og WC i baghuset.

Ejendommen markedsføres med 170 m2 bolig - desuden er der 60 m2 butik.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.