Færgevej 51, Kragnæs, 5960 Marstal

STRÅTÆGTIDYL I ROLIGE OMGIVELSER

Rigtig hyggeligt og charmerende ejendom i lille landsby - Kragnæs - blot ca 3 km fra Marstal by og kort afstand til vandet ved
"Dæmningen" og den lille havn i Kragnæs.

Huset ligger i en af de snoede gader i Kragnæs - hvidt - med blåmalede bondehusvinduer i forskellige størrelser, stråtag og stokroser.

Haven, der vender mod syd, er fyldt med forskellige frugttræer, og fra den hyggelige terrasse, er der en fin udsigt over markerne.

Et godt fritids- / helårshus

Huset er godt indrettet med sine 69 kvm. Der er indgang til huset via hoveddøren mod vejen, og man kommer ind i en lille entré, hvor en halvmur adskiller entrén fra spisestuen og stuen. Spisestuen vender mod gaden og stuen vender mod haven, hvor brændeovnen står centralt placeret. Fra stuen er der adgang til det lyse køkken, som også er indrettet med en lille spiseplads. Fra køkkenet har man desuden direkte adgang til terrassen og haven.
Fra henholdvis køkken og stue er der adgang til de to soveværelser, som begge har adgang til badeværelset. Badeværelset indeholder en stor bruseniche, mindre skabsarrangement samt vaskemaskine.

Stråtaget er slidt og der skal påregnes at lægge nyt stråtag. Der er uudnyttet 1. sal forberedt til værelser. Der er gulv og tagets trækonstruktion er - lavet omkring 1980.

Lidt om Kragnæs:
Kragnæs er en lille landsby ca 4,2 km fra Marstal By. Der er fra Kragnæs offentlig vej via MARKVEJ mod Ærøskøbing (ca 8km), hvor vejen går forbi Norskoven, Dæmningen (ca 2 km) og videre mod Grønnæs. En flot tur. Der er i Kragnæs også en lille havn til joller, hvor der kan sejles ud mod Ommelshoved. Turen fra Kragnæs kan også gå gennem Ommel og videre mod Marstal By.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.