Vesterbro 24, 5970 Ærøskøbing

SMUK GULSTENSVILLA I ROLIG GADE

Vi befinder os på Vesterbro, som går over i Vestergade - en af Eventyrbyen Ærøskøbings hyggeligste og travleste forretningsgader.

Denne solide villa er bygget af gode materialer og opført i en flot arkitektonisk stil. Den smukke have med frugttræer, figentræ med udsigt over markerne samt græsplæne omgiver huset. Desuden er der en dejlig stor garage. Ejendommen - der er næsten kvadratisk - har en særlig charme. Man kan mærke livets gang i stuerne, hvor tiden er gået næsten i stå. Dette gør, at de fleste originale detaljer, som huset er født med, er bevaret.
Ejendommen kan anvendes både som fritidsbolig og som helårshus.Huset indeholder:
Entré med fordeling til stueetagens øvrige rum, lys dagligstue/tv-stue, stor spisestue med parketgulv, ældre køkken med lille spiseplads og udgang til haven, badeværelse i passende størrelse. På 1. sal er der to gode værelser med parketgulv samt et uudnyttet loft, som giver ekstra muligheder, hvis der er behov for endnu et soveværelse og/eller badeværelse. Fra køkkenet er der nedgang til en kælder, som har egen indgang fra haven. Kælderen kan med fordel benyttes til vaskerum, værksted og opbevaring.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.