Havnegade 42, 5960 Marstal

GENNEMRENOVERET VILLA MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED I MARSTAL

Nu åbner der sig en mulighed for at erhverve en helt og aldeles ny-renoveret etplans-ejendom i Marstals måske mest populære område.
Vi befinder os i Havnegade – et stenkast fra lystbådehavnens charmerende miljø med pragtfuld legeplads og udsigt over den smukke, gamle kalkovn.

Selve huset er bygget i 1960'erne, men er i løbet af 2008-2009 gennemgået en sand foryngelseskur med istandsættelse, så det nu fremstår topmoderne, lyst og lækkert.
Fremhæves skal skylight i det stilfulde køkken, indbygningsspots i både bad og køkken, de mange indbyggede skabe, det gode lysindfald fra store vinduespartier, gulvvarme i stue, køkken og badeværelse, samt de åbne rum, der giver en let og luftig atmosfære. Taget er i øvrigt et Decra tag fra 2001.
Huset er lige til at flytte ind i.

I entréen finder du til højre husets lækre badeværelse med masser af skabsplads og lækker bruseniche med glasdør. Til venstre et dejligt værelse; og ligeud det store, luftige køkken-alrum i husets dybde med rigtig god plads til både sofaer og spisebord.
I køkkenafdelingen er der gode arbejdsflader og mange skabe, såvel som en hyggelig, lys spisekrog. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk og rummeligt bryggers med skabe. Fra bryggerset er der udgang til flisebelagt indkørsel med en god garage.
Endnu et soveværelse tilgås fra køkken-alrummet – og herfra kontor, begge med indbyggede skydedørsskabe.
Haven er praktisk og nem at holde, med stor, solrig træterrasse, der tilgås fra alrummet.

Alt i alt en ejendom, der oser af kvalitet – lige til at flytte ind i.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.