Rødegårdsvej 2, 5970 Ærøskøbing

DEJLIGT STUEHUS MED RIGTIG GODE BYGNINGER - I PRAGTFULDE OMGIVELSER

Hvis du har bevæget dig den igennem Store Rise på midt-øen, så har du måske været opmærksom på den hyggelige landsbystemning, der emmer igennem gaderne. Den smukke kirke troner stolt på højeste punkt og er et samlingspunkt for mennesker fra hele øen, ligesom det populære bryggeri tiltrækker lokale såvel som turister året rundt.

Rødegårdsvej 2 har grund helt ud til vejen og er en del af landsbyen, men ligger dejlig tilbagetrukket med et godt stykke jord foran - omgivet af gamle piletræer. Her finder du stuehus, maskinhus, den gamle stald og den gamle grisestald og en enestående dejlig have med drivhus - det hele i god stand og med et overflod af charme. Så hvis drømmen er det stille liv, måske med høns og et par dyr og masser af plads til både hobbies og produktion, så er det lige stedet for dig.

Gårdspladsen foran er stor og på turen rundt om husene finder du den ene dejlige overraskelse efter den anden, såsom æble- og blommetræer med grene, der hænger tunge af frugt, den gamle mødding, der er blevet til en oase i grønt, den frugtbare køkkenhave med afgrøder på stribe, smukt stablet brænde og muntert malede stalddøre.

Indeholder: Fra gårdspladsen kommer du ind i entré, der til højre har indgang til soveværelse og til venstre en dejlig stue i hele husets dybde - begge med skøn udsigt over græsmarken. Fra stuen kommer du til det charmerende køkken med snedkerlåger og brændeovn i hjørnet. Herfra bryggers med adgang til fint badeværelse, samt spisekammer og direkte udgang til den skønne køkkenhave. Førstesalen, med tre fine værelser, tilgås fra entréen.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.