Skonnertvej 13, 5960 Marstal

DEJLIGT ETPLANSHUS I ROLIG GADE

Velkommen til Skonnertvej - en stille vej i en tryg gade, tæt på midtbyen, skole- og pasningstilbud og gratisbus - og ellers alt, hvad der giver familielivet gode vilkår.

Her venter en dejlig og velindrettet villa med rigtig god planløsning, en skøn have både foran og bagved huset og en børnevenlig placering lidt udenfor den travle og aktive bymidte.

Bygget i starten af 60erne, har huset de fordele, der typisk følger med byggeri fra den periode: God plads, vinkelformet stue, gode rumstørrelser, store vinduer og tættere på bymidten end nyere parcelhuskvarterer.

Huset byder velkomment med brunsten, hvide vinduesrammer og en flisesti langs huset. Bilen kan parkeres i garagen, der har et værksted bagved. En bue i muren åbenbarer den hyggelige have med overdækket fliseterrasse, samt endnu en terrasse med udgang fra et af soveværelserne.
Træd ind i den rummelige fordelingsentré med indbyggede skabe - og fra entréen ind i stort soveværelse, et sødt badeværelse med badekar, det praktiske køkken med masser af indbyggede skabe, samt adgang til bryggers, der har udgang til forsiden af huset. Den store vinkelstue kan tilgås fra både køkken og entré, mens husets master soveværelse med eget badeværelse og udgang til haven også tilgås fra entréen, ligesom endnu et mindre soveværelse.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand. (
Energimærket kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.