Vesterløkke 14, 5970 Ærøskøbing

FRITIDSHUS / HELÅRSHUS MED UDSIGT

Flere og flere fristes af at flytte fra en travl hverdag i storbyen til ølivets fred, ro og friske luft - og luft i privatøkonomien.

Ærø har alle de kvaliteter, mange moderne mennesker søger! Og her finder du dem rigtig tæt på: Fortræffelig natur, en enestående kystlinje, mere kvalitet, mere tid og mere ro.

Imellem Tranderup/Vindeballe og Bregninge ligger en stribe huse, hvor der er højt til loftet, med plads og mulighed for at leve det gode liv i et smukt og billigt område - tæt på nogle af Ærøs allerhyggelige landsbyer og byer.

Vesterløkke 14 ligger tilbagetrukket fra hovedvejen, med den skønneste have og frugttræer hele vejen rundt. Ejendommen er velegnet til familieliv, med gode, funktionelle rum, stort bryggers, hele to garager, det ene indrette med værksted, samt en udstrakt gårdsplads.

Der er fin udsigt mellem træerne på den anden side af vejen. Der er stor sandsynlighed for at disse træer kan beskæres yderligere, så bedre udsigt kan opnås, hør nærmere.

Ejendommen kan anvendes både som fritids- og helårshus.

Ejendommen er indrettet med entré med adgang til gæstetoilet, den store lyse stue, samt rummeligt køkken, med god plads til spisebord. Et soveværelse med en suite badeværelse tilgås fra køkkenet. Det samme gør bryggerset, der rummer grovkøkken og husholdningsmaskiner og har direkte udgang til gårdsplads. Fra bryggers tilgås 'pulterkammer', badeværelset og førstesalen. Førstesalen rummer, udover fællesrum, også to gode soveværelser.Fra gårdhaven tilgås de to store garager.

Ejendommen er blevet renoveret omkring 1990 , kvik-køkken, badeværelse, el mm. Der er el-gulvarme i badeværelset. Tag er det oprindelige.

Der er el-varme, varmepumpe (luft/luft) og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med både købmand og efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.
Tæt på ligger øens måske mest populære natur-turistmål, Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi; i umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.