Kongensgade 24A, 5960 Marstal

BYHUS / FRITIDSHUS I MARSTALS BYMIDTE

Godt beliggende i centrum af Marstal by - midt i handelslivet - og dermed meget kort afstand til Marstals herligheder.

Ejendommen er lidt "retro" med blandt andet køkken og bad fra omkring 70'erne. Rigtig hyggeligt.

Der er dejlig ugeneret baghave med muret redskabshus - som evt. delvis kan medtages til bolig - fx bryggers. Der er fra haven udgang til vejen via slippe.

En ejendom velegnet både som helårsbolig og som fritidsbolig.

Indeholder:
Lille entré med indgang til stue, som er opdelt, og ligger ud til vej siden. Fra stue indgang til lille spisekøkken med videre indgang til soveværelse, baggang samt flisebelagt badeværelse med badekar. Fra entré "Marstal trappe" til 1. sal med 2 værelser, som ikke er tidssvarende.

Det har ikke været muligt at få fotos af alle rum, men vi kan klart anbefale en fremvisning, hvis man er på udkik efter et mindre byhus i Marstal´s bymidte.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal.... og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.