Østerbro 3, 5985 Søby Ærø

HELÅRS- / FRITIDSBOLIG I SØBY - CENTRALT - NÆR HAVN OG STRAND

Centralt i Søby ligger dette lille fritidshus / helårshus, som har natur, vand og strand meget tæt på.

Der få hundrede meter til havnen, færgen til fyn og als, lystbådehavnen og få km ud til Østersøen og Vitsø. Ca. 5 km fra Søby ligger Golfbanen, med flot natur og havudsigt på begge sider - flot tur, som skal nydes.

Der er fra ejendommen ligeledes gåafstand til bageri og supermarked og grill på havnen.

Ejendommen er indrettet med bl.a. lille flisebelagt badeværelse, køkken, nedgang til kælder, sydvendt stue med brændeovn samt varmepumpe (luft/luft), værelse, samt 1 sal med 2 værelser.

Der er dejlig have med blomster, træer, buske, terrasse samt redskabshus som kan bruges til værksted og vaskerum.

Ejendommen har været anvendt som fritidsbolig.Indeholder:
Lille entre / bagindgang til køkken og flisebelagt badeværelse med badekar. Køkken med nedgang til kælder samt indgang til sydvendt stue . Fra stue er der indgang til mellemgang til soveværelse, trappe til 1.sal samt udgang til haven. På 1.sal er der loftrum og 2 værelser - det ene med udsigt over Søby og vandet.

Der er varmepumpe (luft/luft) og brændeovn, vand fra Søby Vandværk og tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by – men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille ’slot’, herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde ’alt’ – fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv – og ikke som mange nu blot er forstad til en større by – så vil man se, at det engang var normen, at ’alt’ var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.