Skippergade 22, 5960 Marstal

FINT HUS I HJERTET AF MARSTAL

Skippergade er en af de mest idylliske gader i Marstal. Her svajer stokroserne langs fortovet, mens duften af roser lifligt fylder luften. Få skridt opad og du befinder dig midt på gågaden - og en lille spadseretur så befinder du dig ved vandet med den travle havn, den livlige lystbådehavn, 'Det Lille Hav' og den smukke Erikshale med de ikoniske badehuse.

Huset er et klassisk marstalsk byhus, et rigtigt lille hygge-hus med oceaner af potentiale. Størrelsen og den gode rumfordeling giver huset mange muligheder og plads til tre separate værelser. Rummene har en fin størrelse, så de glimrende opfylder deres funktioner. Fremhæves må den dejlige, flisebelagte gårdhave, med adgang direkte fra køkkenet.

Ejendommen kan anvendes både som fritidshus og helårshus


Indeholder:
Huset tilgås fra gaden til en god entré med trappe til førstesal, et rummeligt badeværelse, tillige med den dejlige stue med plads til både spisebord og sofaer. Herfra adgang til kontor, samt det funktionelle køkken med direkte udgang til gårdhave. På førstesalen repos og gang, med adgang til master soveværelse, foruden endnu et værelse.
I gårdhaven forefindes udover et overdækket område, også et skur med plads til opbevaring/værksted.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse
står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.