Søndergade 23, 5960 Marstal

HYGGELIGT BYHUS MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED

Den gamle bydel i Marstal hilser dig velkommen med intime, snoede gader og en følelse af at træde tilbage til en svunden tid. Jo, her er godt at være.

Søndergade, som er blandt Marstals mest eftertragtede gader at bo i, ligger ugeneret ved Snaregade og P M Gang med få hundrede meter til Sønderrenden og havnen. Der er endda en snorre bag ejendommens have, som fører direkte til Havnegade. Dette er et af Marstals hyggeligste områder med et leben af fiskere, lystbåde og ikke mindst udsigt til den smukke Kalkovn.

Selve huset har flot facade i blanke, røde mursten og med vindue af nyere dato

Huset er indrettet med:
Stueplan: Entré med trappe til første sal og dør ind til den ene stue og køkkenet. Under trappen ligger et lille WC. Køkkenet fra IKEA fremstår velholdt og hyggeligt med sin spisekrog og vindue ud til gårdhaven. Husets to sammenhængende stuer er gennemlyste, så her er rart og rummeligt. I baghuset findes bryggers med nedgang til kælder og disponibelt, isoleret rum.

1. sal: Fra reposen fordeles der til badeværelse med siddebadekar, kontor med gennemgang til et værelse samt soveværelset med terrassedør ud til en dejlig, sydvendt tagterrasse, hvorfra der er fin udsigt over området.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers. Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.