Kappelhøj 19, 5985 Søby Ærø

LYST OG LÆKKERT - GENNEMRENOVERET OG MED PRIMA BELIGGENHED

Husene i dette dejlige område i Søby ligger på en høj, således at de ikke tager udsigten fra hinanden, og det at have havudsigt giver bare husene den der ekstra kvalitet.

Kappelhøj 19 er en sand perle af et parcelhus, med markante vinduespartier, skarpe linjer og fine detaljer ude som inde. Det har for ganske nyligt fået den helt store make-over og de nuværende ejere har lagt vægt på, at der er en gennemgående følelse af luksus i de store, åbne rum, såvel som i den enkle og velholdte have med den rummelige træterrasse med udgang fra stuen.

Huset opleves tidsløst og moderne og bemærkelsesværdigt er det, at de vinduer, der vender ud mod havet, er at sammenligne med malerier, der hver dag skifter udtryk - smukt og enkelt.

SØBY OG OPLAND
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.

Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.

I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg. Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod øst finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser.

Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

Øvrige landsbyer tæt på Søby er Leby, der bl.a. huser øens populære private børnehave, og Skovby, Ærøs måske mest idylliske landsby.


OM ÆRØ
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.