Arnekrogen 1A, 5960 Marstal

NEMT LILLE HUS ET STENKAST FRA VANDET

Her er det oplagte hus til dig, der vil bo i rolige omgivelser, tæt på vandet, stranden, dagligvareindkøb, skole og Marstals bymidte.

Huset ligger på hyggeligt, lukket vænge med mange flotte villaer som naboer og rundt hjørnet ligger "Batterierne" med bådophalerplads, badebro, stand mm.

Det veludnyttede hus er placeret centralt på grunden, så der både er indkørsel, terrasse og ikke mindst en dejlig græsplæne.

Et nemt lille hus - til den lille familie eller som fritidsbolig.Husets indretning:
Du bydes velkommen i en entré, som fordeler sig til køkken-alrum/stue, badeværelse og værelse. Køkken-alrummet har nydeligt lyst køkken, loft til kip med fritlagte bjælker, terrassedør og god plads til at indrette både spisestue og sofastue. Fra stuen kan der etabeleres en dør til det ene værelse, hvor der ellers kun er adgang til fra det andet værelse. Begge værelser er rummelig, har indbyggede skabe og lofter til kip. Badeværelset er i nydelig stand med flotte grå fliser på væggene og en god bruseplads

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.