Østerbro 32A, 5985 Søby Ærø

DEJLIG VILLA PÅ STOR GRUND

Centralt beliggende i driftige Søby finder du denne dejlige murstensvilla, omgivet af smuk beplantning og bagtil en stor, grøn grund. Villaen er meget rummelig, så her er plads til den store familie – og med udhuse og god kælder, så er der rigtig mulighed for at udfolde sig.

Udefra fremstår huset indbydende og velholdt - indvendigt har boligen en god planløsning og en indbydende atmosfære, ikke mindst takket være det dagslys, der strømmer ind ad de mange store vinduespartier.

Fra adressen er der gåafstand til dagligvarebutik, natur og strand, havn med legeplads, samt gratis bus, der binder hele øen sammen.

Indeholder: Boligen kan tilgås fra hoveddør via entré. Ved siden af hoveddøren er også indgang til bryggers. Bryggerset kan også tilgås fra gården. Her finder du udover grovkøkken, også et charmerende viktualierum. Herfra kommer du til husets gode og arbejdsvenlige køkken med direkte adgang til rummelig spisestue med brændeovn. En suite ligger husets store og lyse vinkelstue til den ene side og til den anden side et dejlig værelse/kontor.
I entréen finder du under den smukke trappe husets badeværelse.
Ovenpå er der udover repos, tre store soveværelser, det ene med hems.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by – men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille ’slot’, herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde ’alt’ – fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv – og ikke som mange nu blot er forstad til en større by – så vil man se, at det engang var normen, at ’alt’ var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.