Pilevænget 10, 5960 Marstal

STILREN PERLE - ET STENKAST FRA VANDET

Er du til rendyrket minimalisme og masser af lys? Så er dette boligen for dig.

Med en enkel konstruktion, minimalistisk arkitektur og kæmpe vinduer, der skaber en strøm af lys, byder denne bolig på det bedste indenfor stilrent design.

Boligen, der er fra 1967, er i sin essens enkel og rolig i sin fremtræden - ja, tankerne ledes hen til japansk minimalisme, især pga. af de fantastiske håndværksmæssige detaljer overalt, ikke mindst de mange, smukt udførte, indbyggede skabe. Ja, selv udestue, garage og have er holdt i samme smukke og enkle stil.

Samtidig fremstår boligens kvadratmeter med et praktisk layout - og den store grund ligger ugenert med byens smukke kirkegård på den anden side af hækken.

Indeholder: Huset tilgås via entré til fordelingsgang. Til højre et dejligt soveværelse og til venstre husets store hjørnestue med udgang til havestue og videre herfra, haven. Fra fordelingsgangen tilgås husets charmerende køkken med snedkerlåger og indbygget bænk. Badeværelset er stort og med badekar - og de øvrige soveværelser er af god størrelse og med indbyggede skabe.
Haven er velholdt med terrasser og mange fine detaljer.

Et fornemt eksempel på et hus, der fremstår med masser af originale detaljer og som vil være nemt at indrette med en minimalistisk glød.

MARSTAL

Marstal er Ærøs største by. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning (sepktiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.