Græsvængevej 1, 5960 Marstal

DEJLIG EJENDOM PÅ STOR GRUND - MED ENESTÅENDE UDSIGT

Det mærkes, at man er på grænsen af land og by. Alt er nemlig tæt på - indkøb, skole/pasning, bus - men udsigten er langstrakt, naturen føles tæt på og her er plads til at slå ud med armene - i en ejendom, hvor der er kvadratmeter nok til endda pladskrævende interesser.

Bygget i 1893 præsenterer huset sig velholdt ude som inde. De 220 m2 bolig udfolder sig til det gode liv - og beliggenheden på 8.699 m2 grund gør ejendommen særdeles attraktiv.

Indeholder: Adgang til huset via flisebelagt terrasse til fordelingsgang. Herfra husets dejlige og praktiske køkken med plads til lille spisebord. Videre til husets store hjørnestue med spiseafdeling og udgang til flisebelagt terrasse - og med hyggelig brændeovn og rigelig plads til sofahjørne. Fra fordelingsgangen tilgås flisebelagt badeværelse, gæstetoilet, stort bryggers med udgang til gårdhaven, samt to gode, store værelser.

I stuen er der adgang til førstesalen via flot smedejernstrappe og her åbenbarer sig i første omgang et skønt rum med udsigt udsigt udsigt, samt adgang til behagelig altan, ja, med endnu mere udsigt. Førstesalen indeholder endnu et værelse af god størrelse med adgang til stort badeværelse med badekar. Herudover te-køkken og mellemgang med indbyggede skabe.

Med i købet er to udhuse, det ene indrettet som grovkøkken og resten som værksted og opbevaring. Her er simpelthen en ejendom med plads til det hele.

MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC.

Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter:
At drømmen virkelig er på en ø.

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.