Tværby 16, 5970 Ærøskøbing

UNIK EJENDOM MED TO BOLIGER OG 14.088 M2 NATURGRUND

Her er nu en unik mulighed for at købe den perfekte fritidsbolig for dig, som sætter natur, fred og idyl i højsædet. Det siges, at ejendommen indtil 1990'erne var beboet af to brødre, som havde boet sammen hele deres liv. De to brødre havde dyr på ejendommen, og drev den som et lille landbrug. Der er løbet meget vand gennem åen siden da, og i dag er der kun minderne og snakken om de to brødre tilbage. Til gengæld er der en fuldstændig fantastisk bolig på 60 m2 i bindingsværk, som fremstår i vaskeægte "Emil fra Lønneberg"-stil. Huset er nænsomt renoveret. Indendørs ses boligen totalt gennemført med sten- og trægulv, alkoveseng, spisekrog med indbyggede reoler, brændeovn, landkøkken og meget meget mere. Der er moderne fornødenheder som strøm, vand og bl.a. vaskemaskine, men alt er pakket godt ind i den svenske landhus-stil, så det ikke virker dominerende. Det er ikke uden grund, at huset tidligere har været med i det verdenskendte britiske boligmagasin "World of Interiors" for nogle år siden.

På grunden findes det, der engang var de to brødres gamle stuehus (132 m2 bolig) sammenbygget med stald. Dette trænger til renovering, men for den rette håndværker eller "gør-det-selv"-mand/kvinde, er dette en perfekt mulighed for at få sig et stort hus på landet, som kan blive som man selv ønsker det.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM BREGNINGE
Bregninge er en rigtig dejlig landsby på det vestlige Ærø med ca. 200 indbyggere - overvejende bebygget på begge sider af landevejen, med enkelte beboede sidegader.

I 2010 fik Bregninge status af ’Blomstrende Landsby’ som den første i Danmark, som resultat af det stærke landsby-sammenhold og det gode naboskab, der præger beboernes livsførelse. Blomsterne sidder bogstaveligt ved byskiltet, så turister og andre kan se, at her kører man ind i en aktiv landsby. Her er man gode til at skabe udvikling og sammenhold.

I Bregninge finder du udover en spændende åben vejkirke, også gæstgiveri, populær butik, samt beboerhus og landsbyen er de sidste år blevet rigtig populær hos børnefamilier.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.