Gråhøje 5, 5970 Ærøskøbing

LANDIDYL MIDT I ÆRØS SMUKKE NATUR

Er drømmen at lade by være by og dyrke det enkle liv i skønne omgivelser?

Denne rummelige ejendom ligger på stor frugtbar grund på en stille vej lige i udkanten af landsbyen Vindeballe på midt-øen. Udsynet er ganske frit til natur og marker - og fra haven er der udsigt over Østersøen.

Huset er fremstår overalt velholdt og lige til at gå til - og er drømmen endnu flere kvadratmeter at boltre sig på, er der rig mulighed for at udnytte førstesalen over både stuehus og udhus. I udhuset er der plads til såvel værksted, som hobbies og opbevaring.

Den murede garage - der vender ud til vejen - passer rigtig godt ind i husets stil.

En dejlig ejendom til familien - og kan også anvendes som fritidsbolig.


Indeholder:
Huset har flere indgange, bl.a. fra terrasse til bryggers, men til dagligt tilgås huset via entré, hvor du til højre finder et dejligt stort værelse og til venstre et rummeligt og praktisk køkken med brændeovn knitrende i hjørnet. Fra køkkenet tilgås til den ene side den aflange, lyse stue med plads til både spisebord og hyggehjørne, til den anden side bryggers med opbevaringsplads og arbejdsplads og udgang til flisebelagt terrasse. Fra bryggers kommer du til endnu et dejligt soveværelse med dobbeltdør direkte ud i haven, og videre herfra endnu et stort soveværelse med masser af garderobeplads og udgang til gårdspladsen. I entréen finder du trappe til førstesalen; den står delvist uudnyttet, men her finder du endnu et værelse. Værkstedet er delt op i flere rum/afdelinger - med udgange til flere sider - og er et rigtigt plus.

En charmerende ejendom, som indbyder til et mere enkelt familieliv og måske endda at være lidt mere selvforsynende. Med gratis-bus i gåafstand, så ligger resten af øen lige indenfor rækkevidde - også for skolesøgende børn.

MIDT-ØEN

Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder.
Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.