Sølvgade 7, 5960 Marstal

GENNEMRENOVERET HUS - I HJERTET AF MARSTAL

Vi befinder os midt i den hyggelige, gamle del af Marstal. Her er direkte kig op til gågaden - og alligevel er dette den fredeligste, lille gade, man kan tænke sig.

Dette kære hus er bygget i 1852 - men som de nuværende ejere siger: 'Det er stort set kun ydermurene, der er originale!'. Huset er nemlig gennemrenoveret med kvalitets byggematerialer hele vejen igennem - helt ud i den skønne gårdhave, der er én stor, lækker træterrasse med indbygget belysning. Dette gør, at gårdhaven fungerer som et ekstra rum - perfekt til lange dasedage og lune grillaftener.

Boligens kvadratmeter er særdeles godt udnyttet. Med dejligt køkken/alrum med flot, flisebelagt gulv - og to gode soveværelse med plads til dobbeltseng på førstesalen - så føles huset meget rummeligt.

Ejendommens inventar medfølger med få undtagelser (spørg Øbolig).

Indeholder:
Huset tilgås fra gaden direkte ind i det dejlige og lyse køkken/alrum. Her er plads til både sofahjørne og spisebord foruden den praktiske køkkenafdeling. Herfra udgang til terrasse - med skur/værksted for enden. Her er også bagudgang til gaden. Fra køkken/alrum er der desuden adgang til dejligt badeværelse med plads til vaskemaskine. På førstesalen finder du de to gode soveværelser med masser af lysindfald fra kvistene i begge værelser og udsigt over byens smukke tage.

Huset er anvendeligt til både helårs- og fritidsbrug og er absolut et kig værd, da det er et virkelig godt eksempel på, hvordan få kvadratmetre kan udnyttes til fulde og danne skønne rammer om det gode ø-liv.

MARSTAL

Marstal er Ærøs største by. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.