Kirkevejen 18, Ommel, 5960 Marstal

STILFULD RØDSTENSVILLA - NÆR HAVN OG STRAND

I den hyggelige landsby Ommel, blot ca 3 km fra Marstal, ligger denne rødstensvilla "Kløvenborg" med sydvendt terrasse og dejlig have.

Ejendommen ligger på en hjørne grund - og for enden af vejen ligger den lille havn "Kleven", og der er ligeledes få hundrede meter til "Strandbyen" med lille havn og strand.

En rummelig, velindrettet og spændende bolig, som også kan anvendes som fritidsbolig. En flot villa i den populære landsby.


Indeholder:
Entré med indgang til hyggeligt køkken "Uno Form". Fra køkken indgang til sydvendt stue med brændeovn, indgang til 2 soveværelser, udgang til sydvendt terrasse samt trappe til 1. sal. . Fra køkken er der udgang til baghus med mellemgang, bryggers samt dejligt badeværelse. 1. salen indeholder endnu en skøn og lys stue - med brændeovn.

På førstesalen har stuen loft til kip, og de smukke gamle hanebånd er bevaret. De store vinduespartier i rummet giver et godt lysindfald, og brændeovnens flammer spreder hygge og varme. På førstesalen findes desuden et fint værelse med tilhørende kammer/walk-in-closet.

Desuden er der muret redskabshus / carport.


Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.