Færgestræde 37, 5960 Marstal

HYGGELIGT OG NEMT HUS MED GOD INDRETNING

Dette smukke og højloftede skipperhus er beliggende i den gamle del af Marstal - nærmere betegnet i en af Færgestrædes hyggelige brostensbelagte sidegader. Her kan du bo tæt på Marstals DNA: Det rå havnemiljø og de tydelige spor af den gamle tradition for søfart. Der er desuden kort afstand til bylivet med gågade, butikker, spisesteder, indkøb og stranden ved Eriks Hale med de søde små badehuse.

Der er en nem flisebelagt gårdhave og et lille udhus med støbt gulv.

Huset byder på: Pæn entre, sydvendt stue med brændovn, hvor der er lagt nye spånplader - lige til at lægge det ønskede gulv ovenpå, spisekøkken med opvaskemaskine og bagdør ud til gårdhaven, badeværelse med vaskemaskine og el-gulvvarme. Fra køkkenet er der en flot kvartsvingstrappe i træ, som fører til 1. sals to værelser (det ene i delvist åben forbindelse med repos).

Mod gaden er vinduerne i stueplan af nyere dato og husets facade er i sælgers ejertid blevet sandblæst og malet.

Et godt hus både til helårsbeboelse og fritidsbrug.

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand og huset opvarmes med elradiatorer samt brændeovn fra Morsø.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.