Færgestræde 4, 5960 Marstal

STILFULDT BYHUS ET STENKAST FRA DEN GAMLE HAVN

Lad os fordybe os i Marstals saltvandsdryppende historie, alt imens vi bevæger os igennem de karakteristiske små gader i det gamle Marstal. Uvægerligt ender vi i smalle og hyggelige Færgestræde, hvor atmosfæren indsnuses i dette stemningsmættede grænseland imellem havn og by.

Og det er her, du finder Færgestræde 4 - et klassisk og velholdt byhus fra 1920 - med en stor have og udenoms areal på 459 m2 stor grund - sådan at der er blevet plads til både skur og drivhus, såvel som dejlig stor græsplæne og stort flisebelagt område. Alt er velholdt - og virkelig stilfuldt


Indeholder:
Huset tilgås via entré i gavlen eller via bryggers på siden af huset.
Fra entré er adgang til praktisk gæstebadeværelse, samt husets lyse og ugenerte stue med sprossevinduer til haven. Fra stuen tilgås det lækre og stilrene køkken med plads til stort spisebord og med direkte udgang til terrassen. Fra køkkenet kommer du ud i en gang, der fører videre til et dejligt, flisebelagt badeværelse, samt det lille, praktiske bryggers. I stuen er der adgang til stort, lyst soveværelse med god plads til garderobe, samt trappe til førstesalen. Her er repos med plads til sovesofa, samt to gode, store soveværelser med skråvægge, det ene med udsigt over den travle havn og det andet vendt med udsigt den gamle skipper-by.

Der er el-varme i huset i form af gulvvarme og varmepumpe (luft/luft) samt tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.