Dronningestræde 1, 5960 Marstal

RØDSTENSVILLAEN "BIEN" I SKIPPERBYEN - MED UDSIGT TIL VANDET

Øbolig har hermed fornøjelsen af at udbyde "Bien", som ligger i forreste række på hjørnet af Dronningestræde og Havnegade - ved havnen - og har flot udsigt til vandet, molen, småøerne og Langeland.

En smuk rødstensejendom med højt til loftet. Ejendommen er nem at holde - med lille sydvendt gårdhave og solrig træterrasse - hvor udsigten også kan nydes.

Ejendommen kan anvendes både som fritidsbolig og som helårshus.

Indeholder:
Lille entré, som fordeler sig til badeværelse med klinkegulv, trappe til 1. sal samt spisestue. Spisestuen har flot plankegulv og ligger i åben forbindelse med en rummelig stue - ligeledes med plankegulv - som har smuk udsigt til havnen. Køkkenet kan rumme en lille spiseplads og har udgang til den dejlige sydvendte terrasse og gårdhaven. Fra haven er der adgang til en disponibel kælder. 1. sal indeholder et repos, et soveværelse med garderobe samt endnu et værelse med flot udsigt til havnen, småøerne og Langeland.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.