Kirkevejen 39, Ommel, 5960 Marstal

KÆRT HUS I DEJLIGE OMMEL

Drømmer du om landsby-idyl? Med natur, hav og højt til loftet og med havnen i slentre-afstand? Alt dette findes i rige mål i Ommel. Og med Ærøs største by, Marstal, blot 3 kilometer væk, er indkøb, skole, bus mm. lige i nærheden.

Omgivelserne er hyggelige: Her pusles der i de små haver, cyklister kommer forbi på deres rute til/fra Nevrestien til Ærøskøbing, folk hilser på deres vej til dagens dont, husene ligger hyggeligt på stribe og på Kirkevejen ligger dette søde hus med nogle veludnyttede kvadratmeter.

Bygget i 1950 præsenterer dette hus sig velholdt både inde og ude, med smukt anlagt have ud mod Krovejen, med to flise-terrasser, den ene delvist overdækket, så haven kan nydes i al slags vejr.


Indeholder: Huset tilgås enten via fordør eller via dør direkte ind i det dejlige køkken, der oser af sommerhusstemning, med plads til både spisebord og langbænk. Herfra kommer du ind i den hyggelige, lille stue og videre herfra til husets entré, hvor du finder adgang til et praktisk, flisebelagt badeværelse. I køkkenet fører trappe til førstesalen, hvor du udover repos med opbevaringsplads, også finder et stort og skønt værelse, bygget til kip og med tagvinduer til begge sider, så udsigten over vandet, såvel som den hyggelige landsby, kan nydes.

Jo, enten du går med sommerhusdrømme - eller du blot drømmer dig selv ind i rammerne af landsby-idyl - så leverer dette fine, lille dukkehus.

OM OMMEL
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange smalle gader med gamle huse. Det tidligere missionshus er nu beboerhus. Der er kro og sportsplads og nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end i Ommel. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Ejendommen opvarmes med el og der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.