Østergade 3, 5960 Marstal

CHARMERENDE BYHUS / FRITIDSHUS - ET "STENKAST" FRA VANDET

Godt beliggende i Marstal i rolig gade - hvor vandet ligger kun ca. 50 m fra ejendommen.

Der er dejlig, frodig, øst/sydvendt have med solrig terrasse. Haven forefindes med græs, træer og blomster samt et rigt fugleliv. Ligeledes findes der udhus i haven.

Huset har en god indretning og mange velbevarede, oprindelige detaljer, som er værd at værne om. Herunder kan nævnes det flotte murerhåndværk, de smukke vinduer og den flotte trappe til 1. sal.

Et hus som bestemt bør opleves, så ring endelig for en fremvisning.

Huset ligger 5 min. fra den kommende færgeforbindelse til Langeland (Rudkøbing) og lille fiskerleje. 10 min. gang fra Marstal Lystbådehavn. 10 min. gang til velassorteret Brugs og byens øvrige hyggelige små cafeer og butikker. 10 min. på cykel til "Eriks hale", badestrande med hyggelige strandhuse og offentlig badebro under det blå flag.

Indeholder:
Entré med trappe til 1. sal, to sammenhængende, højloftede stuer, soveværelse med stor indbygget skabsvæg, hyggeligt ældre køkken med nedgang til lille kælder, baggang/bryggers med dør ud til haven, toilet og badeværelse.

1. sal indeholder to værelser samt et uudnyttet loft, som giver ekstra indretningsmuligheder.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.