Tordenskjoldsgade 6, 5960 Marstal

VELUDNYTTET SKIPPERHUS MIDT I MARSTAL

Vi befinder os her i centrum af Marstal, i en af de gader, hvor de gamle huse står smukt side om side, nabolaget er venligt og både indkøb, busforbindelser, skole og pasningsmuligheder er indenfor gåafstand.

Dette fritliggende hus er bygget i 1895 og er gennemrenoveret med respekt for de oprindelige detaljer. Huset måler hele 160 m2 og der er højt til loftet i stueetage såvel som i den veludnyttede førstesal, hvor der nemt kan laves flere værelser.


Lang beskrivelse
Fra fordelingsgangen er der desuden adgang til stort værelse, grovkøkken, separat badeværelse og toilet. I gulvet forefindes lem til 6 m2 kælder, god til opbevaring og lager.
Førstesalen fremstår meget lys og rummelig og har charmerende bjælker i loftet. Her er udover det store familie-/arbejdsrum med lille tekøkken, også et værelse samt toilet.

Haven er af fin størrelse og er en klassisk Marstalsk byhave, der støder op mod andre haver. En del af den er flisebelagt, mens en del er holdt med græs. I haven ligger et skur og det skal bemærkes, at om sommeren rammer solen haven.

Alt i alt et virkelig dejligt, gennemrenoveret, velholdt og godt beliggende hus med en rigtig god atmosfære, der oveni egner sig til børnefamilien såvel som til den mindre familie.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.