Fiolstræde 11, 5960 Marstal

HYGGELIGT LILLE HUS I MARSTALS HISTORISKE DEL

Fiolstræde 11 ligger yndigt og putter sig imellem andre dejlige huse i denne idylliske gade, der fører lige ned til Marstals livlige havn - ja, fra gårdhaven kan synet af masterne på de skibe, der ligger i havn, nydes. Dette er Marstal, når det er allerbedst.

Huset fra 1910 er blot ét af de klassiske små skipperhuse, som ligger i området. De 56 m2 er veludnyttede, og boligen kan benyttes som helårshus, såvel som fritidsbolig, med perfekt beliggenhed tæt ved lystbådehavnen, samt den dejlige badestrand ved Erikshale med de pittoreske strandhuse - og om hjørnet gågaden med indkøb og caféliv.

Indeholder: Huset tilgås fra gaden via entré eller via slippe på siden af huset. Fra entréen finder du trappe til førstesal, adgang til et lille badeværelse, samt adgang til husets dejlige stue/alrum i hele husets dybde. I hjørnet ligger det praktiske køkken adskilt med bue.
Fra køkkenet kommer du videre ud i husets baggang, hvor udgang til både slippen og gårdhaven befinder sig, samt adgang til anneks med vaskerum og yderligere et disponibelt rum, velegnet til opbevaring/værksted.

Den sydvendte gårdhave er flisebelagt og således nem at holde.

På førstesal finder du udover lille repos, også et yndigt, lille værelse, samt et større værelse med skråvægge i husets bredde. Mange af de originale detaljer er bevaret i huset og er med til at understrege den hyggelige stemning.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.