Tværby 21, 5970 Ærøskøbing

Idyllisk og velholdt ejendom i hyggelige omgivelser

Velkommen til Tværby 21 - en smuk ejendom beliggende i Bregninges landlige omgivelser med udsigt til havet. Via den hyggelige, snoede gade, kommer du frem til husets brede indkørsel. Allerede her er det uundgåeligt at blive en smule forelsket. Med hvid facade, grønne vinduer og rødt tegltag samt et stråtægt udhus er der tale om ren idyl. Dette komplementeres af den parklignende have med bålplads, frugttræer, drivhus, overdækket terrasse og terrasse. Haven støder direkte op til omkringliggende marker.

Ejendommen er indrettet i stueplan med entré, køkken-alrum med køkken i landlig stil, badeværelse, soveværelse med indbygningsskabe, værelse/kontor med indbygningsskabe samt en stor, sydvendt stue med brændeovn og udsigt til havet. Fra baggangen er der trappe til 1. sal.
Denne indeholder en stor stue, som let kan deles op, således at man får et ekstra værelse. Desuden indeholder 1. sal også et badeværelse. Fra 1. sal er der via de store kviste en smuk udsigt til havet.

Ejendommen opvarmes med elvarme og to varmepumper. Dette kan suppleres med brændeovn. Der er vandforsyning fra Bregninge Vandværk og afledning via kloak.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.