Vestergade 28, Marstal, 5960 Marstal

BYHUS I MARSTAL MED MULIGHEDER

På hjørnet af Reberbanen og Vestergade finder I dette historiske og rummelige byhus som tidligere er kendt som "Det Grønne Hjørne".
Ejendommen har en god beliggenhed med kort gåafstand til Marstal centrum med indkøb samt byens andre herligheder.

Ejendommen fremstår pæn udvendig men trænger på flere områder indvendig til en "kærlig hånd", hvor du har mulighed for at indrette bolig og sætte dit eget præg bl.a. med beboelse samt mulighed for erhverv mm.

Der er et stort butiksareal ved gaden som ligger i forlængelse af disponibelt rum/ værkstedsrum med masser af plads.
Der er således en stor mulighed for kombinerer bolig, hobby og erhverv. Ejendommens værkstedsareal samt butiksareal kunne eksempelsvis også udlejes.

En ejendom med flere muligheder.

Indeholder:
Fra Reberbanen har du døråbning til lille entré med indgang til rummelig stue med plankegulv. Fra stuen har du endvidere indgang til værelse samt køkken. Via køkkenet går du videre ud til lille gang med indgang til badeværelse i klinker og disponible rum, samt trappeopgang til første sal og bagudgang til gårdhaven.
Fra gangen går du videre ind i disponibel rum med god plads. Herfra har du har døråbning til det gamle butikslokale, hvor du mulighed for at indrette lokalet til mindre erhverv eller som en god opholdsstue, hobbyrum mm. I butikslokalet er der ligeledes trappenedgang til tør kælder, hvor du har plads til opbevaring. Fra disponibel rum er der endvidere skydedør til mindre disponibel rum/værstedslokale med udgang til gårdhave.

Førstesalen indeholder repos med indgang til to værelser, begge i gode størrelser samt indgang til uudnyttet loftrum som føre dig ind i mindre værelse, som er beliggende i gavlen af sidebydningen. Til ejendommen er der desuden en lille gårdhave med lille græsareal, parkering til bilen og skur.

Et rummeligt byhus med masser af potentiale.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og el-installationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.