Voderup 6, 5970 Ærøskøbing

NOSTALGISK BINDINGSVÆRKSHUS SPEJLENDE SIG I DAM

Det bliver næppe mere idyllisk - i ordets egentlige forstand - end her, i denne oase af skønhed og ro.

Mon ikke mange har cyklet forbi denne ejendom på deres vej ud til Voderup Klint - og et øjeblik drømt sig hen til en stressfri tilværelse med fuglekvidder og højt til himlen i en lillebitte landsby, omgivet af absolut enestående natur.

Nu er chancen der: At blive ejer af denne enestående, lille perle, der spejler sig i dam, beliggende på hele 15.101 m2 stor grund, så der er plads til at udleve den landlige drøm.

Bygget i 1825 fremstår huset med en overflod af originale detaljer. Jo - en kærlig hånd hist og her er ikke til at komme udenom, men charmen, såvel som den finurlige rumopdeling på de 110 m2, inviterer til at give stedet en nænsom, men grundig opgradering.

Indeholder: Huset tilgås fra gården via entré ind i spisestue. Herfra husets køkken og videre herfra et værelse/kontor, der fører til husets ene badeværelse med direkte udgang til haven. Videre herfra husets fine stue og dagligstue. Fra dagligstuen endnu et værelse med direkte adgang til badeværelse og videre herfra endnu et værelse.
Ved siden af huset forefindes lade/værksted.

Absolut dejligt hus.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.
Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.