Bøssehage 4, 5970 Ærøskøbing

VELBELIGGENDE BYHUS I EVENTYRBYEN "ÆRØSKØBING"

Godt beliggende i udkanten af den gamle bydel - med blot ca. 100 m til vandet ved "Bøssehage" med bådophalerplads, skøn natur og øhavsstien.

Ejendommen indeholder: Entré med indgang til spisekøkken, badeværelse med bruser og trappe til 1 sal. Fra køkkenet er der indgang til den hyggelige gennemgående stue med mulighed for både spiseplads og sofa arrangement. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til bryggers, udhus, bagudgang og udestue.
1. sal indeholder repos med indgang til to gode værelser - det ene med indbyggede garderobeskabe.

Bag huset ligger mod syd en baghave med græs, blomster og buske. Her er mulighed for en god og hyggelig "krog", hvor solen kan nydes hele dagen.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man må ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.