Brøndstræde 1, 5960 Marstal

IDYLLISK HUS I CHARMERENDE GADE

Brøndstræde er en af Marstals absolut mest charmerende gader midt i den historiske del af Skipperbyen. I den ene ende af gaden finder du byens livlige havn og i den anden den dejlige bymidte med indkøb, spisesteder og kirke. En lille gåtur – og du befinder dig ved strand, vand og den smukkeste natur.

Dette klassiske Marstal-hus på 65 m2 er bygget i 1827 , der præsenterer sig velholdt og stilrent, med dejlig flisebelagt gårdhave , hvor frokosten kan nydes og med kælder på 18 m2, der tilgår via lem i gårdhaven, samt et praktisk skur til haveredskaber, cykler mm.

Her er der ikke have med græsplæne som skal slås og hæk der skal klippes.
Indeni fremstår huset ulasteligt - og et charmerende træk er, at mange af de originale detaljer er bibeholdt, såsom lofter og døre.


Huset kan tilgås fra gaden via trappe til entré eller via bryggers i gårdhaven.
Fra entréen er der direkte adgang til husets rummelige og lyse stue/spisestue med lækkert klik-gulv.
Herfra adgang til det praktiske og veludnyttet køkken , dejlig bordplads hvor pladen er af granit– videre herfra til husets bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I bryggerset er der adgang til badeværelse, samt gårdhaven.
Via trappe i køkkenet tilgås førstesalen, som udover repos og et lille værelse, også huser det store, dejlige soveværelse med masser af skabsplads - og havkig!

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.