Ronæsvej 11, 5960 Marstal

GODT LANDSTED - I LILLE LANDSBY

I Græsvænge - en lille landsby - ca 3 km fra Marstal by - ligger denne landejendom i landlig stil - rigtig hyggelig - både inde og ude.

Der er til ejendommen ca 1 tdl. land jord - som ligger ved ejendommen. Overfor er der boldbane, legeplads og der er kort afstand til skolen, indkøb mm i Marstal.

Ejendommen indeholder:
Stort køkken/alrum med brændeovn, og udgang til Øst/Sydvendt terrasse, 2 badeværelser, bryggers/baggang, 4 værelser og stor repos.

EN EJENDOM VELEGNET TIL FAMILIEN SOM VIL BO PÅ LANDET OG ALLIGEVEL NÆR BY, SKOLE MM.

Der er varmepumpe (luft/vand), brændeovn, tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.