Oldevej 40, 5970 Ærøskøbing

FRITLIGGENDE HUS PÅ SKØN GRUND - MED UDSIGT OVER MARKER OG ØSTERSØEN

På Ærøs langstrakte bakkedrag, som blev dannet under den sidste periode af istiden, ligger landsbyen Olde.

Oldevej 40 ligger pragtfuldt med rastepladsen Olde Mølle som nærmeste nabo, med fantastisk udsigt ud over de kuperede landskaber på Ærø. I klart vejr ses både Als og de nordtyske kyster.

Huset, der blev bygget i 1900, er på 147 m² og står på 1.750 m² dejlig, stor grund. Et stort plus er det tilbyggede værksted på 24 m² og garage på hele 96 m², samt brændeskur og lysthus i haven.

Ejendommen er indflytningsklar, men kunne hist og her trænge til en kærlig hånd, da stilen kan betegnes som 'retro'. Men hvis man har hænderne skruet ordentlig på, har man her et dejligt lille hus med masser af mulighed for at slippe kreativiteten løs.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og som fritidsboligIndeholder:
Huset kan tilgås fra hovedindgang via entre - eller via bagindgang til gang med adgang til husets badeværelse, samt køkken og grovkøkken. I køkkenet findes både brændeovn og nedgang til køligt kælder-/viktualierum. Fra køkkenet er der adgang til husets master soveværelse, samt spisestue og videre herfra til husets opholdsstue. Trappe til førstesal, hvor der ligger to soveværelser samt et uudnyttet rum, er placeret i entréen. Fra grovkøkken er der udgang til husets terrasse, samt vaskerum, der fører videre til værksted og garage.

OM MIDT-ØEN

Olde er en landsby, der hører til Ærøskøbing, beliggende på midt-øen.

Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære
overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Ved Risemark Strand - en dejlig sandstrand delvist dækket af mellemstore og store sten og en havbund primært bestående af fint sand - står Ærøs vindmøller, der forsyner øen med vindenergi. Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger og bølger I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter, når vi siger, at drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.