Færgestræde 2, 5960 Marstal

RØDSTENSVILLA MED UDSIGT OVER HAVN OG HAV

Vi befinder os i Færgestræde med direkte udsigt til havet, den sagnomspundne mole og over Marstals stemningsfulde havn. Området er yndet for de hyggelige, smalle gader, der skaber en helt særlig stemning og sammenhold.
Midtbyen ligger lige om hjørnet, med indkøb, caféliv, skole/pasning mm. Og en kort tur på cyklen, og dér ligger lystbådehavnen, sandstranden på Erikshale – og ikke mindst hav og natur så langt øjet rækker.

Færgestræde 2 er bygget i 1907 og falder godt ind i miljøet. Det er et dejligt og velholdt hus i god stand - og med masser af sjæl.

Der er adgang til huset via hoveddør direkte til køkken eller via smøge til haven ind i bryggerset. Herfra husets badeværelse. Køkkenet fører videre til spisestue og ligger en suite til dejlig stue. Fra spisestue er der adgang til værelse/kontor og videre herfra et værelse. En åben trappe fører fra spisetuen til førstesalen. Her stort repos, samt et værelse med den allerdejligste udsigt. Haven er en klassisk marstalsk byhave med fliseterrasse og haveskur i hjørnet.

Et stemningsmættet hus, der skal opleves og mærkes.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.

Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.