Møllevejen 22, 5960 Marstal

VELHOLDT PARCELHUS MED STORT UDHUS / GARAGE - TÆT PÅ SKOLE OG BYMIDTE

Et godt etplanshus med stort baghus / garage / værksted på 144 m2. Det er bygget i 1960 og har en fin udestue med lille køkken, der sammen med det store baghus - der tidligere har fungeret som depot - åbner op for en lang række muligheder. Øens folkeskole, Marstal skole, ligger et stenkast væk via dør i baghuset.

Velholdt og opført i klassisk rødsten er huset stor set vedligeholdelsesfrit. Som noget særligt vender gavlen ud mod gaden - og sammen med de store ruder giver det huset et særligt look.

Denne type huse har i længere tid været godt på vej mod en renæssance, da de har bevist deres værd som gode familiehuse, nemme at modernisere og med plads til alle drømmene. Særligt yngre børnefamilier køber sig ind på adresser i sådan et villakvarter, da området er trygt og samtidig tæt på skole, pasning, indkøb, bus og idrætsanlæg.

ET NEMT PARCELHUS MED GOD UDENOMS PLADS .

Indeholder:
Huset tilgås via dør på siden, ind i fordelingsgang. Herfra adgang til køkken med masser af arbejds- og opbevaringsplads, det store bryggers/grovkøkken, den rummelige stue, samt master soveværelse med indbyggede skabe og yderligere et værelse og badeværelse. Fra bryggers er der udgang til flisebelagt terrasse, der fører til den 24 m2 store udestue. Gårdspladsen er asfalteret, og i et hjørne er der anlagt en hyggeligt solkrog med sten og beplantning. Baghuset er indrettet med kontor og værksted udover den store garage.

Hus med masser af potentiale!

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.